Danmarks romkugle vinder

Danmarks bedste romkugle anno 2022

Claus Toft Hansen er indehaver af Seest Bageri i Kolding, og hans romkugle har netop fået titlen som Danmarks bedste romkugle 2022.

For fire år siden deltog Claus også i den tætte konkurrence om at vinde prisen for Danmark bedste romkugle. Her foregik det ligeledes på madmessen Food Expo i Herning. Slaget stå mellem 34 bagere fra hele landet, der stillede op med hver sin romkugle. Denne gang var det bageren fra Seest der stod tilbage som sejrsherrer. 

Claus Toft Hansen, der er indehaver af Seest Bageri i Kolding, kan nu prale af titlen som indehaveren af Danmarks bedste romkugle anno 2022. For fire år siden tilbage i 2018 blev det til en flot tredje plads.

Danmarks bedste romkugle 2022

Hård konkurrence om pladserne

Prisen blev tildelt efter at en komptent fagjury bestående af professionelle og udvalgte bloggere med trang til kage indledningsvis skulle udvælge de ti bedste romkugler, som så gik videre til finalen, hvor de knap 270 besøgende på messen kunne smage og stemme på deres favorit-romkugle.

Det var et stærkt felt, vi var oppe imod. Da tredje- og andenpladsen blev råbt op, gippede det virkeligt i mig, for jeg er et kæmpe konkurrencemenneske, og jeg ville så gerne vinde, men alle var vildt dygtige, så det var uventet, siger Claus Toft Hansen.

Claus Toft Hansen har videreudviklet den romkugle, han fik en tredjeplads med i 2018, så den nu har fået tilføjet saltkaramel og belgisk chokolade.

– Jeg har selv stået og nørdet med sammensætningen, men mine dygtige medarbejdere har lavet råvarerne, så prisen er også en kæmpe cadeau til dem, siger han.

→ Følg Seest Bageri på Facebook.

→ Har du lyst til at lave dem selv – Se Claus forklare fremgangsmetoden i videoen nedenfor.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *